WISHLIST


DRÖMFÅNGARE

Nästa sak jag skall införskaffa i mitt nya rum är en skitstor drömfångare. Igår fick jag ett skåp/bokhylla och det enda som saknas nu är drömfångare och några tavlor.

RITALIN


RESULTAT


CUPCAKESBAK


SABO SKIRT


Jag tänkte börja med veckans trendinspiration. Det kan vara ett märke eller en webbshop. Jag börjar idag med att tipsa om SABO SKIRT som har helt galet snygga kläder. Jag kommer välja ut tre favoriter varje fredag.

ARBETSINTERVJU

Nu sticker jag iväg på arbets intervju!

EN BIT AV TOSCANA


ÄLSKA FJÄDRAR


DAGENS INSPIRATIONSKÄLLA - LALEH


FISKSOPPA

Blir väldigt mycket mat nu. Ikväll gjorde jag och pappa en galet god fisksoppa med hemmagjorda vitlöksbröd. Det var en del grädde i, men det är ändå helt okej tycker jag.

THE WOMAN WITH THE TATTOOED HANDS


LUNCH

Jag snodde ett recept på köttfärssås igår. Den är fullproppad med massa nyttigheter som squash, rotselleri och morrötter. Det går precis lika bra att äta med grönsaker som med pasta. Try it out.

MY WEEK WITH MARILYN

Ikväll skall jag och Sandra se my week with Marilyn. Därför blir hon kvällens inspiration.

VARMA KOPPEN LUNCH


FINALLY MOVING


INREDNING


TRÄNING

Jag ska under den kommande veckan prova på lite olika gruppträningar. Jag som aldrig gillar det. Men det är dags att ge det en chans. De jag ska prova den kommande veckan är zumba, body balance, kettlebells, afrikansk dans och core express. Bilderna är från Word class där jag tränar.

EGEN INSPIRATION

Bilder som ger mig så sjukt jävla mycket inspiration just nu.

NU JÄVLAR

Ibland behöver man göra ingenting en hel dag för att inse hur mycket energi man har. Jag får såndär nytändning ibland. Nu skall jag äta nyttigt igen och jag ska träna varje dag. Nu när jag inte ens jobbar är det pinsamt att inte "hinna" med att laga bra mat och träna ofta. I morgon ska jag upp tidigt och söka jobb. Sedan blir det hårdträning. Vem vet, det kanske till och med dyker upp ett och annat recept.

KISTMÅLNING



BARCELONA-CRAVING



Barcelonadrömmen tog slut för lite drygt tre veckor sen och jag vaknar upp i ett regnigt Göteborg varje morgon. Det är fortfarande i stort sätt omöjligt att vända på dygnet och livsstilen är som ingraverad i min hjärna. Efter att ha grävt bland alla barcelona-papper och pratat med barcelona-fabbe i telefon om min bankkod, går det inte att undvika att det kliar i fingrarna. Vill ni läsa mer kan ni gå in på iwannadobarcelona. Vi skriver visserligen inte längre, men om ni vill veta vad det hela handlar om.

KISTA

Jag har haft en gammal brun kista i mitt rum så länge jag kan minnas. Det gjorde lite för ont att göra sig av med den. Så istället kör jag på lite hemmapyssel och målar om den. Så här ser den ut nu efter första lagret färg.

BORN TO DIE


ZARA LOOKBOOK

I natt ska jag drömma om den. Fast i svart.

THIS IS THE THING


VARDAGSPRESENT


Igår kom Robin hem till mig med en present. Det var en hatt jag kollat på från Monki. Älskar den!

GODMORGON


SÖNDAGSMYS


SNEAK PEAK

Här är en sneak peak på mitt nya rum. Det är inte riktigt klart än, så det blir inga grymma bilder. Ska fixa bättra när allt är klart. Nu skall jag iväg till gymmet och träna. Hörs senare!

FARFAR 91

Idag fyllde min farfar år och det är lika med den årliga släktträffen. Där ingen fortfarande känner igen en och blandar ihop med de andra tolv kusinerna. Vi åt massvis av kakor och tårtor i alla dess former och pratade om sånt som släktingar pratar om. Att vara den yngsta kusinen gör att man alltid får liiite extra uppmärksamhet och 12 cupcakes med sig hem.

IKEA

Äntligen skall vi åka till IKEA för att börja köpa inredning till mitt rum. Just nu ser det mest ut som ett lager. Det enda som finns här är lådor och en säng. Alla kläder som ligger på golv och stolar ska vi inte ens prata om. Fixar lite bilder när det är klart så får vi se om det blir bra.

NATURHISTORISKA



Både igår och idag har jag varit barnvakt till världens sötaste lilla unge. Att bara sitta hemma var inget alternativ med all energi han sitter på. Mitt absoluta favoritställde när jag var liten var naturhistoriska museet så därför bestämde vi oss för att åka dit.

JUL PÅ LISEBERG


NYSTART

Det här är en typ av nystart. Min förra blogg kommer finnas kvar, men den här skall bli så mycket bättre. Lite så som jag alltid tänk att den andra skulle vara, fast aldrig riktigt blev. Jag skall fylla den med många härliga bilder och förhoppningsvis massvis av inspiration av alla dess slag. Hoppas ni trivs här och stannar med mig ett tag.